Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Kapcsolat

2310 Szigetszentmiklós, Jázmin u. 4/b.

info [kukac] focussolutions.hu

+1 -800-456-478-23

// specializáció

Hogyan működünk?

01
Igényfelmérés, árajánlat

Az előzetes igényfelmérést és egyeztetéseket követően megbecsüljük az igényelt vizsgálat, vagy teszt várható időtartamát és költségvonzatát, melyről egy árajánlat formájában tájékoztatjuk az ügyfelet.

02
A szerződésen alapú szolgáltatás teljesítése

Amennyiben elfogadják az árajánlatunkat és szerződött partnerek leszünk, akkor a szükséges információk és esetleges hozzáférések megadását követően, az ügyfél által kérelmezett időintervallumhoz igazodva megkezdjük a szolgáltatás elvégzését.

03
Szerződés módosítása

Az igényelt szolgáltatások és az ügyfél által megszabott keretek, szabályok (például: mit teszteljünk és mit hanyagoljunk inkább) természetesen változtathatóak – igyekszünk maximálisan rugalmasak lenni - , de ez értelemszerűen az árajánlat felülvizsgálatát is vonhatja maga után.

A megrendelés során elfogadott, és időközben elvégzett munkafolyamatok természetesen nem vonhatók már vissza, azokért az előre megállapított összeg részarányos díjazását kell kifizetni. A változtatásokra akkor lehet szükség, ha az ügyfél anyagi helyzetében változás áll be, vagy esetleg egy rendszert kritikusnak, kockázatosnak minősítenek és inkább eltekintenének egyes rendszerek jelenlegi tesztelésétől. í/p>

04
Alkalmi vagy állandó partnerség

Az alkalmi partnerség lehet egyszeri, vagy többszöri, de minden esetben egyedi az adott alkalomra vonatkozó igényfelméréssel és szerződéssel egybekötött szolgáltatást jelent.

Az állandó (hosszú távú, kötetlen idejű) partnerség keretében, ütemezetten általány díjazás ellenében, meghatározott mértékig igyekszünk folyamatosan tesztelni az ügyfél által kért rendszereket, szolgáltatásokat és az esetleges változtatásokat.

05
Dokumentálás

Ránk bízhatja titkait. Minden esetben vállaljuk titoktartási szerződések (NDA) elfogadását, aláírását és nem adjuk tovább bizalmas adatait harmadik fél számára.

(A fentebbi vállalás alól, mindenkori kivételt képez az esetleges hatósági eljárásokban való közreműködés során az elvárható mértékig történő adatszolgáltatás.)

// precizitás

Minden elvégzett munkákról beszámolót, reportot állítunk ki.

Ez a report tartalmazza a vezetők számára történő összefoglalást és egy rövid kockázat elemzést. A feltárt sérülékenységekről, akár sikerült tesztelni őket, akár nem, minden esetben részletesen beszámolunk és adatolunk, hivatkozunk a megfelelő szakmai forrásokra. Nem tartunk meg magunknak semmilyen információt.

Ha a feltárt sérülékenységekhez kapcsolódóan létezik általunk ismert megoldás, vagy a határidőbe belefér azok felkutatása, akkor természetesen a report technikai részében javaslatokat fogalmazunk meg a sérülékenységek javításának módjaira. Amennyiben nem ismert még a javítás hivatalos módja, vagy nem létezik hozzá patch/frissítés, stb, akkor legfeljebb kerülő megoldásokat, tudunk javasolni.

Plusz igény esetén – díjazás ellenében – a könnyebb érthetőség kedvéért a report tartalmazhatja az egyes főbb sérülékenységek kihasználhatóságának körülményeit, magyarázatait, gondolat kísérlet formájában.

Amennyiben a feltárt sérülékenységek megoldása eszköz vagy szoftver beszerzést is vonhat maga után, úgy igyekszünk segíteni a megbízónk működését és mielőbbi biztonságosabb üzemelését azzal, hogy elkészítünk minden egyes beszerzendő új eszközre vagy szoftverre egy-egy árajánlatot és igény esetén az elfogadott árajánlatot követően beszerezzük az eszközöket/szoftvereket. Melyeket, ha igénylik – akkor további szolgáltatások keretein belül – konfigurálunk és üzemeltetünk.